Ekrem Coşkun Döner Premium projemiz ile Türkiye genelinde yaygınlığımızı arttırmak için yatırımcı adaylarımızı bu eşsiz lezzetin bir parçası olmaya davet ediyoruz. Yatırımcımıza kârlı bir yatırım imkânı sağlayarak, müşteri ve kalite odaklı hizmet anlayışıyla, Türkiye’nin her köşesine ulaşmayı hedeflemekteyiz. Premium modelimiz nüfus ortalaması 200.000 – 1.000.000 arası ve üzeri İl – İlçeleri kapsamaktadır. Premium projemiz; Merkezi konumlu, cadde veya karayolu güzergâhı olan , otopark sorunu olmayan, düz girişli, araç ve yaya trafiğinin yüksek olduğu bölgelerde en az 250-1.000 m2, mekânlar tercih edilmelidir. Söz konusu lokasyon mutfak ve depolama alanı olan, bahçe veya açık kullanım alanı olan, çocuk oyun alanı ile birlikte, müşteri alanı 25 masadan fazla restoranlardır. Bu restoranlarımız da bol çeşit meze ikramlı alakart servis ile ayrıca paket servis imkânıyla birlikte karlı bir yatırım modeli sunmuş bulunmaktayız. İşletmecilerimize, restoranın açılış hazırlıkları süresince ve açılışın ilk gününden itibaren satın alma, lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyon, kalite kontrol gibi destek hizmetleri veriyoruz. Yatırım maliyetinin geri dönüşümünü 18 ay ila 24 ay arasında ön görmekteyiz.

Ekrem Coşkun Döner Premium projesine ek olarak geliştirdiğimiz Express modeli ile, Türkiye genelinde yaygınlığımızı arttırmak için yatırımcı adaylarımızı bu eşsiz lezzetin bir parçası olmaya davet ediyoruz. Düşük yatırım maliyetiyle birlikte kârlı bir yatırım imkânı sağlayarak, müşteri ve kalite odaklı hizmet anlayışıyla, Türkiye’nin her köşesine ulaşmayı hedeflemekteyiz. Express modelimiz nüfus ortalaması 50.000 – 200.000 arası İl – İlçe ve Avm’leri kapsamaktadır. Express modelimizin m2’sinin küçük olması ile birlikte dekorasyon ve personel giderleri açısından da avantaj sağlamaktayız. Express projemiz Merkezi konumlu, düz girişli, yaya trafiğinin yüksek olduğu bölgelerde en az 80-100 m2, mekânlar tercih edilmelidir. Söz konusu lokasyon mutfak ve depolama alanı olan, Bay ve Bayan WC bulunan, müşteri alanı 10 masadan fazla restoranlardır. İşletmecilerimize, restoranın açılış hazırlıkları süresince ve açılışın ilk gününden itibaren satın alma, lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyon, kalite kontrol gibi destek hizmetleri veriyoruz. Yatırım maliyetinin geri dönüşümünü 12 ay ila 18 ay arasında ön görmekteyiz.

NEDEN BİZ? ;

Ekrem Coşkun Dönerin in her şubesinde kullanılan marinasyonu Ekrem Coşkun Dönere özgü olan yaprak döner ve iskenderimizin etleri markamızın ve gücümüzün mimarı ve vazgeçilemez çözüm ortağımız dünyanın en büyük et ve süt entegre tesisi Torku Panagro Et ve Süt Entegre Tesisleri ile birlikte yol alıyor olup, başlıca hedefimizin tüm Türkiye’ye Lezzetli ve Kaliteli gerçek döner keyfini en uygun fiyata ulaştırmayı hedefliyor olmamız.

  • KESİNLİKLE ŞOKLU ÜRÜN KULLANMAYIŞIMIZ VE ETLERİMİZİN GÜNLÜK TAZE OLMASI.
  • HELAL KESİM HİLESİZ GERÇEK DÖNER LEZZETİMİZ.
  • SADECE ETLERİMİZİN DEĞİL (YOĞURT, TEREYAĞI, AYRAN, TOZ ŞEKER V.B.) TÜM ÜRÜNLERİMİZİN KENDİ ARAÇLARIMIZ İLE TORKU’DAN GELİYOR OLMASI.
  • %100 ODUN ATEŞİNDE %100 TORKU YAPRAK ET DÖNERİMİZ.
  • KENDİMİZE HAS SUNUM VE İKRAMLARIMIZ.
  • UYGUN FİYAT VE KUSURSUZ HİZMET ANLAYIŞIMIZ.

BÜYÜME STRATEJİMİZ ;

EKREM COŞKUN DÖNER olarak restoran zincirimizi 2017 yılı içerisinde 20, önümüzdeki 2 sene içerisinde ise 100’ün üzerine çıkarmaktır. Bu hedef doğrultusunda ilerleyen EKREM COŞKUN DÖNER, yeni ortaklıklar ile büyümeye devam edecek. Bu kapsamda Franchise adaylarına işbirliği yapmak için kapılarımızı açıyor ve sizleri birlikte büyümeye davet ediyoruz.

Franchise Adaylarında Aranan Özellikler

  • Franchisee adayı yatırım maliyeti ve işletme devamlılığını sağlayabilecek finansal güce sahip olmalıdır ;
  • İşinin başında durabilecek ya da yeterli ve verimli süreyi işe ayırabilecek ;
  • Enerjisi yüksek ve ekibini geliştirebilecek ve motive edebilecek ;
  • EKREM COŞKUN DÖNER işletim standartlarını en üst düzeyde uygulayabilecek;
  • Müşteri odaklı olmalı

FİZİKSEL ÖZELLİKLER ; Belirlenen lokasyona, yada (AVM. – Cadde – Karayolu) konseptine göre değişmektedir.

EKREM COŞKUN DÖNER YATIRIM ŞARTLARI ; Yatırım maliyeti restoran yerine, tipine ve büyüklüğüne uygun olarak değişmektedir.

EĞİTİM ; Seçilen işletmeci adayı EKREM COŞKUN DÖNER tarafından verilen eğitim programına katılarak işletmeci olabilme hakkı kazanır. Belirlenen şubemizde gerekli eğitimlere tâbi tutulur.

YER SEÇİMİ ;Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu, şehir merkezinde bulunan dinamik AVM’ler, okul, dershane, üniversite ve mağazaların yoğun olduğu bölgeler. Restoran açılacak bölge EKREM COŞKUN DÖNER yetkilileri tarafından fizibilite çalışması yapılarak onay verilir.

franchise@ekremcoskundoner.com.tr

Franchise sistemimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için yukarıdaki mail yoluyla bizlere ulaşabilir, yada ön kayıt bilgi formumuzu doldurarak ön kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz. Ön Kayıt / Bilgi formunuzun bizlere ulaşmasının ardından  markamızın Franchise yetkilileri sizlere ulaşıp süreçle alakalı daha detaylı bilgiyi sizlere ulaştırıp merak ettiğiniz tüm soruları cevaplayacaklardır.